Otomotiv Plastikleri ve Mühendislik Uygulamaları

"Otomotiv Plastikleri ve Mühendislik Uygulamaları" Semineri Düzenlendi

Polimer Mühendisliği Bölümü tarafından, sektörel işbirlikleri kapsamında "Otomotiv Plastikleri ve Mühendislik Uygulamaları" konulu  seminer düzenlenerek  öğrencilerin sektörle buluşması sağlandı.

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Polimer Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Öksüz başkanlığında  polimer işleme dersi kapsamında düzenlenen seminer  Farplas Firması'nın Teknik Danışmanı Fahri Kızılay'ın katılımıyla gerçekleştirildi.  Otomotiv yan sanayide plastiklerin yeri ve önemi,  otomotiv plastikleri,  enjeksiyon kalıplama prosesi, enjeksiyon kalıp sistemi,  plastik parça üretim hataları ve çözümleri konuları ile birlikte Farplas Firması'nın faaliyet alanlarının  detaylı olarak anlatıldığı seminere  Polimer Mühendisliği Bölümü 3. sınıf  öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Bölümümüz tarafından düzenlenen seminerde Polimer Mühendisi adayları hem Fahri Kızılay'ın sektördeki deneyimlerinden faydalanma hem de  derste edindikleri bilgilerin sektördeki uygulamaları hakkında detaylı olarak bilgi edinme fırsatı buldular. Polimer Mühendisliği öğrencileri, otomotiv plastikleri ve mühendislik uygulamalarının anlatıldığı seminerde Fahri Kızılay'a sorularını yönelterek  mesleklerine dair sektörel bilgi edindiler.

Polimer Mühendisliği Bölümü olarak düzenlemiş olduğumuz  seminere  konuk olan Farplas Firması'nın Teknik Danışmanı Fahri  Kızılay'a teşekkürlerimizi sunarız.