Akademik Yıl Açılış Dersinde İzzet IŞILDAR'ı Ağırladık

Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü Akademik Yıl Açılış Dersi Duayen Sanayici İzzet IŞILDAR'ın Katılımı ile Gerçekleştirildi.

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) kurucu üyelerinden, Siesta-Işıl Plast Yönetim Kurulu Başkanı İzzet IŞILDAR ve PAGEV Kurumsal İletişim Direktörü Cesur ÇAÇA'nın katılımıyla 2024-2025 Akademik Yılı açılış dersi öğrenci ve hocalarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Derste Plastik sektörünün Türkiye ve Dünyadaki yeri ve önemi ele alınarak kariyerinin başındaki genç mühendislere ufuk açıcı tecrübe aktarımı sağlandı. Ayrıca PAGEV in varoluş amacı ve sektörel faaliyetleri ile ilgili bilgi aktarımı yapıldı.

Katılımcılar Rektör Yardımcı Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU hocamızı da ziyaret ederek, bilgi paylaşımında bulundular.

Katılımcılara desteklerinden dolayı öğrencilerimiz adına  teşekkür ederiz.