Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

“Moldflow Semineri-2” Düzenlendi

8.04.2020 17:13 Yalova Üniversitesi Polimer Mühendisliği Sempozyum

Yalova Üniversitesi Polimer Mühendisliği tarafından "Moldflow" konulu seminerler düzenlenerek “Üniversite-Sektör Buluşması” sağlandı.

Yalova Üniversitesi Polimer Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa ÖKSÜZ tarafından Plastik Parça Üretim Hataları dersi kapsamında Moldflow seminerleri düzenlendi. Moldflow seminerlerinin ikincisi 10/03/2020 tarihinde “MARTURFOMPAK” şirketinde Plastik Tasarım Analiz Uzmanı olarak görev yapan Polimer Yüksek Mühendisi Nedime ÖZDEMİR'in katılımıyla gerçekleştirildi. Otomotiv sektöründe plastik parçaların üretimi ve tasarımı, otomotiv parçalarında karşılaşılan üretim hataları, üretim hatalarının çözümleri, Moldflow veri tabanı, proses ayarları ve Moldflow örnek uygulamalarının anlatıldığı seminere Polimer Mühendisliği 3. sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerimiz seminerde Moldflow simülasyonu ve analiz ürünleri hakkında detaylı olarak bilgi birikimi elde etmenin yanı sıra  “MARTURFOMPAK” şirketinin otomotiv sektöründeki faaliyet alanlarını öğrenme ve Nedime ÖZDEMİR'in sektördeki deneyimlerinden faydalanma fırsatı buldular. Bölümümüz tarafından düzenlenen seminere konuk olan Nedime ÖZDEMİR'e ve MARTURFOMPAK şirketine teşekkürler ederiz.