Yalova Üniversitesi 1. Kariyer Fuarı

Yalova, büyüleyici doğal güzellikleriyle Türkiye'nin Marmara Bölgesi'nde göz kamaştıran bir şehirdir. Her köşesi tarih, kültür ve doğanın bütünleştiği bir mozaik sunarken, Yalova Üniversitesi de bu değerli şehrin kalbinde, geleceğin kariyerli bireylerini yetiştirmek için önemli bir rol üstleniyor.

Yalova Üniversitesi, bölgesel kalkınmaya katkı sağlamanın yanı sıra, ulusal ve uluslararası alanda tanınan bir eğitim kurumu olma hedefiyle faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu şehirde eğitim alan öğrenciler hem doğanın hem de tarihin sunduğu zenginlikleri yaşayarak, kendilerini geliştirme ve donanımlarını artırma fırsatı bulmaktadırlar. Bu bağlamda 16 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Yalova Üniversitesi Kariyer Fuarı, siz değerli firmalar için önemli bir fırsat sunacaktır. Bu etkinlik kapsamında, öğrencilere iş dünyasını tanıtma, kariyer planlaması yapma ve geleceğe hazırlanma imkânı bulabilirsiniz. Aynı zamanda yetenekli gençleri keşfetmek ve istihdam potansiyellerinizi artırmak için benzersiz bir platform takdim edilmektedir.

Fuar boyunca öğrencilere kariyer olanaklarınızı tanıtmanız, şirket kültürünüzü ve değerlerinizi paylaşmanız amaçlanmaktadır. Yaklaşık 20.000 öğrencimiz, mezunumuz ve şehirdeki tüm paydaşlarımızla birebir iletişim kurarak potansiyel iş birliklerini değerlendirmeniz hedeflenmektedir. Katılımınızı Bekliyoruz! 16 Mayıs Perşembe günü saat 10.00-17.00 saatleri arasında Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilecek Yalova Üniversitesi I. Kariyer Fuarı, sizin için değerli bir fırsat oluşturarak potansiyel iş gücünüzü keşfetmenize olanak tanıyacaktır. Etkinliğe katılımını bildirecek firmalar için 4m2 ’lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Bu önemli etkinliğe katılarak firmanızın ürünleriniz ile tanıtabilir, yeni yeteneklerle buluşabilir ve iş birliklerine kapı açabilirsiniz.

16 Mayıs'ta Yalova Üniversitesi Kariyer Fuarı'nda buluşmak üzere!

Önemli Not: Firmanızı tanıtıcı ürünler dağıtmanız arzu edilir.

Önemli Not: 01 Mayıs 2024 saat 17.00’a kadar etkinliğe katılıp katılmayacağınızı, kariyer@yalova.edu.tr adresimize e-posta göndererek tarafımıza bildirmeniz gerekmektedir.

Her türlü soru ve bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

kariyer@yalova.edu.tr, sevim.unlu@yalova.edu.tr, emine.ayhan@yalova.edu.tr