BETEK Nippon Paint Firması Temsilcileri Bölümümüz Öğrencileriyle Buluştu

BETEK Nippon Paint firmasından Zehra KURU ve Dr. Kaan AKSOY Endüstriyel İlişkiler dersi kapsamında Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileriye buluştular.

Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümümüz mezunu ve Bölümümüz Doktora programı öğrencisi olan Zehra KURU, BETEK Nippon Paint firması ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirirken, ayrıca firmanın staj kabul ve işe alım süreçleri ile ilgili kişisel tecrübelerini aktararak öğrencilerimizin kariyer planlamalarında önemli katkılar sundu.

BETEK Nippon Paint firmasında Ar-Ge Merkezi İleri Teknolojiler ve Sürdürülebilirlik Bölümü Yöneticisi olan Dr. Kaan AKSOY, Türkiye ve Dünya özelinde boya ve yalıtım sektörünün varolan durumu, bu sektördeki trendler bu alanda gerçekleştirilen projeler, ve boya/bağlayıcı kavramları ile ilgili ufuk açıcı paylaşımlarda bulundu.

Katılımcılara katkılarından dolayı teşekkürü borç biliriz.