Bölümümüz olarak RePlast Eurasia Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Ham Maddeleri Fuarına Katıldık

Bölümümüz olarak RePlast Eurasia Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Ham Maddeleri Fuarına Katıldık

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından PAGÇEV Yeşil Dönüşüm ve Teknoloji Derneği iş birliği ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul’da 2-4 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen RePlast Eurasia Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Ham Maddeleri Fuarına Bölümümüz olarak katılım sağladık.

 

 

Yalova Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi Polimer Malzeme Mühendisliği öğrencileri olarak, plastik geri dönüşüm teknolojilerinin geleceğine adım atmaktan gurur duyuyoruz!

Yalova Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi Polimer Malzeme Mühendisliği öğrencileri ve bölüm öğretim üyeleri olarak RePlast Eurasia Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Ham Maddeleri Fuarı'nda bir araya geldik. 

 

 

İstanbul'un kalbinde, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 2-4 Mayıs 2024 tarihleri arasında sürdürülebilir geleceğimiz için inovasyon ve iş birliklerini konuştuk. Bu, iki üniversitenin Polimer Malzeme Mühendisliği bölümleri arasında gerçekleşen ilk iş birliği ve bu yolculukta birlikte büyüyoruz.

Polimer Malzeme Mühendisliği olarak, plastiklerin geri dönüştürülmesi konusundaki tutkumuz ve çabalarımızla, daha temiz bir dünya için çalışıyoruz.