MARTUR FOMPAK International Firması Temsilcileri Bölümümüz Öğrencileriyle Buluştu

MARTUR FOMPAK International firmasından Naci UYSAL ve Dr. Reyhan ÖZCAN BERBER Endüstriyel İlişkiler dersi kapsamında Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileriye buluştular.

Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümümüz mezunu ve MARTUR FOMPAK International firması Ar-Ge merkezinde İç Trim Kompozitleri ve Teşvik Kıdemli Uzmanı olarak görev yapan Naci UYSAL ve Arge Teşvikleri Kıdemli Uzmanı olarak görev yapan Dr. Reyhan ÖZCAN BERBER, MARTUR FOMPAK International Firması ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirirken, ülkemizdeki otomotiv sektörünün önemi ve büyüklüğü ile ilgili ufuk açıcı değerlendirmelerini öğrencilerimize aktardılar. Ayrıca firmanın staj kabul ve işe alım süreçleri ile ilgili kişisel tecrübelerini aktararak öğrencilerimizin kariyer planlamalarında önemli katkılar sundular.

Katılımcılara katkılarından dolayı teşekkürü borç biliriz.