Polimer Malzeme Mühendisliğinden Bir TÜBİTAK Projesi Daha !

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023/2 dönemi değerlendirme sonuçları açıklandı . Toprakçı Research group katkıları ile hazırlanan  ‘Katmanlı Polimerik Sensör Tasarımı,Karakterizasyonu ve Üretimi’ olan bu projede yürütücülüğünü bölüm öğrencimiz Göktuğ Kolver ve danışmanlığını ise   Doç. Dr. Hatice Aylin Karahan Toprakçı ‘ nın üstlendiği TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü Lisans öğrencilerden Göktuğ Kolver’in Doç.Dr. Hatice Aylin Karahan Toprakçı danışmanlığında devam etmekte olan ‘Katmanlı Polimerik Sensör Tasarımı,Karakterizasyonu ve Üretimi’ isimli lisans bitirme projesi TÜBİTAK BİDEB kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Projeye ilişkin çalışmalar Toprakçı Araştırma Grubu lavobatuvarında Göktuğ Kolver , Doç. Dr. Ozan Toprakçı ve Doç. Dr. Hatice Aylin Karahan Toprakçı tarafından gerçekleştirilmektedir.