Bölümümüz Öğrencileri 32. Uluslararası İstanbul Plastik (PlastEurasia 2023) Fuarına Katıldı

Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileri PlastEurasia 2023 Fuarına Katılm Sağladılar

İstanbul TÜYAP Fuar merkezinde 22-25 Kasım arasında düzenlenen yerli yabancı polimer sektörünün önemli temsilcilerinın standlarının bulunduğu PlastEurasia 2023 fuarına Bölümümüz öğrencilerimiz katılım sağladılar.

Öğrenci arkadaşlarımız fuar katılımıyla sektör temsicileri ile yakın temas sağlayarak kariyerleri açısından değerli bilgilere ulaştılar. Öğrenimleri devam eden öğrenci arkadaşlarımız staj için, mezun durumundaki öğrencilerimiz ise çalışabilecekleri yerler ile ilgili iletişim girişimlerini gerçekleştirerek gelecekleri için önemli kazanımlar elde ettiler.

Fuar için Bölümümüze ulaşım ve katılım desteği sağlayan TÜYAP ve PAGEV’ e teşekkürlerimizi sunuyoruz.