Üniversite-Sanayi İş Birliği Araştırma Proje Yarışmasından Üniversitemiz Öğretim Üyesi Ödül Kazandı!

Hissedarları arasında Eskişehir Teknik Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. Tic. A.Ş., Kale Seramik Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş., Vitra Karo San. Tic. A.Ş. ve Kütahya Porselen San. Tic. A.Ş. gibi ülkemizin köklü firmalarının yer aldığı Seramik Araştırma Merkezi (SAM) A.Ş. tarafından 25. kuruluş yıldönümü anısına düzenlenen Üniversite Sanayi İşbirliği Araştırma Proje yarışmasında üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden Doçent Dr. İdris Karagöz projesiyle 3.’lük ödülüne layık görüldü. Öğretim üyemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.